Zdravíme všechny lesopláňáky a již tradičně si Vás dovolíme pozvat k táboření na tábořiště kmene Kangi Skapi zvaném Vosí louka u Domažlic (49.4535517N, 12.9568114E) .

V termínu od 30.10. – do 3.11.2024 Vás čeká tradiční stylové táboření v nádherném podzimním počasí na chrastavických pláních, táboření probíhá v době, kdy je potřeba se umět o sebe trochu postarat a nestačí jenom bederka a mokasíny.

Setkávají se zde lidé zajímající se o různé kultůry severoamerických indiánů, což však nebrání k společnému táboření prošpikovanému trochou rivality, her, vzájemného vzdělávání a respektu. Takže dobrá nálada je nejdůležitějším atributem, který by si každý z táborníků měl přivést.

Vzhledem k tomu, že táboření bude probíhat už od středy (po dohodě možno i dříve) a táborníci budou najíždět, jak to vyjde, žádám všechny o maximální pochopení a přijíždějící o urychlené vyložení svých věcí. V sobotu a v neděli dopoledne je nájezd na louku zapovězen.

Bude-li někdo mít chuť si táboření prodloužit není to žádný problém, stačí se domluvit.

Táboření bude protkáno spoustou her, proběhne nějaká lovecká výprava – určitě nezapomeňte luky, kdo má vraní šípy či jinou zajímavou indiánskou taškařici vemte sebou.

Vše bude záležet na tom, co nám dovolí počasí.

Doporučuji mít u sebe nějaké sázky.

V sobotu proběhne společná hostina, ke které snad každý z nás přispěje nějakou dobrotou. Jinak se každý o sebe stará sám. Všichni však víte, jak to na takových malých tábořeních bývá, myslím, že nikdo o hladu nebude. Doporučuji si vzít kanystr s pitnou vodou.

Dřeva je dostatek, což se však nedá říci o tyčích na týpí. Potřebujeme tudíž vědět, kdo se chystá přijet a zda-li bude stavět stan.

Na tábořiště se dostanete takto:

Základem je dostat se do Domažlic, pak do Chrastavic a po jejich projetí první odbočkou vlevo směr Milavče. Asi po sto metrech odbočka opět do leva a pak pořád dál. Zkušeným stopařům stačí sledovat značky.

Táboření je součástí akcí pořádaných I.C.

Případné nahlášení či dotazy na tel. číslech

Na společnost se těší

Kony (Bizoní měsíc) tel. 724203826 za pláničky

Hejky (Kukuřičný mokasin) tel. 605775440 za remízk